Som 11-åring skrev jag att jag ville bli designer i en mina-vänner-bok. Jag skrev förvisso också att det jag avskydde mest var att rensa kattlådan, så jag vet inte hur mycket man kan lita på en 11-årings känslor. Men någonstans har den ändå funnits inom mig – kärleken till design alltså, inte hatat till att rensa kattlåda.
I högstadiet läste jag bild, i gymnasiet konst och design. Sen ville jag bli psykolog. Min lärare sa att det var med ord och bild jag skulle göra världen till en bättre plats, hon hade rätt. Grymma psykologer kan andra bli. Efter gymnasiet påbörjade jag utbildningen grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska. Jag hann med tre månader av praktik men efter ett halvår där så skavde det. Jag ville upptäcka världen. Så blev det inte, världen knockades av en pandemi. Jag sökte Grafisk design och kommunikation i Jönköping istället. Plötsligt kändes London som en piss i Mississippi, det blev att jag trivdes som fisken i vattnet i Jönköping. 
Nu är jag på jakt efter jobb och hela jag pirrar av förväntan - att få jobba med det jag tycker är kul.  Mitt hjärta slår ett par extra slag framförallt för branding/helhetskoncept/grafiska identiteter/copywriting/layout/illustrationer. 
Låter jag intressant så maila, smsa, skicka brev, skicka flaskpost eller för all del skicka mig en brevduva. Tillvägagångssättet kvittar, huvudsaken är att vi hörs. Du hittar uppgifterna under kontaktfliken.  
Back to Top